Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Klubok-Egyesületek képes leírás - Vadászgörény.tlap.hu
részletek »

Klubok-Egyesületek - Vadászgörény.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vadaszgoreny.tlap.hu » Klubok-Egyesületek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Cseh Görény Klub

Cseh Görény Klub

Můžete zde najít: jak o fretku správně pečovat, jak můžou být fretky zbarvené, co všechno k fretce potřebujete - výbava, můžete svou freťuli registrovat do fretčí databáze, snad přibude i více vtipů o fretkách, a další... S fretkou se nebudete nudit. Více fretek vymyslí víc lumpáren, a vy budete mít více zábavy. Mezi fretkaři platí heslo: "Dvě fretky jsou dvojnásobná starost, ale čtyřnásobná radost."

FerretFans

FerretFans

Jedným z cieľov FF je dosiahnuť oficiálnosť výsledkov na spoločenských akciách typu ,,výstava,, preto vzdelávame svojich fanúšikov v každom smere. Naša Bublinka sa rozhodla na staré kolená, že sa bude podľa možnosti čo najviac venovať posudzovaniu fretiek na výstavách, tak absolvovala školenie posudzovateľov fretiek v Budapešti s veľmi uznávaným chovateľom, predsedom a častým posudzovateľom fretiek na medzinárodne organizovaných akciách typu ,,výstava,, Výsledkom je certifikát a diplom od nemeckého odborníka p.Hessa a Európskej asocácie chovateľov fretiek.

Görénybatátok Társasága

Görénybatátok Társasága

GÖRÉNY PERSPEKTÍVA Talán már mindenki elgondolkodott azon, hogy a görény szemszögéből milyen lehet a világ. Mit lát belőlünk és a környezetéből onnan a padlóról, és vajon mi csak két láb vagyunk számára, vagy azért többet érzékel belőlünk? Ezekre a kérdésekre adhat választ egy új kütyü, a Pet's Eye View Camera. Mint ahogy az angol neve is mutatja, egy kis méretű digitalis fényképezőgépről van szó, amelyet a háziállat nyakörvére vagy hámjára erősíthetünk. A készülék beállítástól függően 1, 5 vagy 15 percenként automatikusan készít felvételeket, amiket aztán belső memóriájába ment el. Összesen 40 képet tud tárolni, amelyeket USB-n keresztül tölthetünk le a számítógépünkre. A képek mindössze 640x480 pixel méretűek, de valószínűleg még így is sokkal nagyobbak, és élesebbek, mint amit valójában egy görény lát. Mivel a szerkezetet kutyák és macskák részére tervezték, a mérete talán egy picit nagy (5,5x5,3x3,3cm), állítólag igen könnyű, így nagyobb hím görénnyel talán megérne egy próbát. Az ára igencsak borsos, 39,95 £, amely a jelenlegi árfolyamon kb. 12.000 Ft. Amennyiben valaki mégis kipróbálná, kérjük juttassa el hozzánk a készült fotókat.

Görénymánia

Görénymánia

Örülünk, hogy rátaláltál honlapunkra, reméljük jól fogod magad érezni! A hírekben megtudhatod a kennelünket pillanatnyilag érintő eseményeket, és olyan vadászgörényes rendezvényeket, ahol személyesen találkozhatsz velünk. Ha csak képeket nézegetnél erre remek lehetőséget kínál fotóalbumunk. Regisztráció után hozzáférhetsz a cikkekhez, megismerheted görényeinket és a kennelünket, illetve olvashatsz a görények sokszínűségéről a Barátaink és történetek között! Bemutatjuk a görénytartást, a vásárlási szándéktól az együttélésig saját és a környezetünkben lévő görényesek tapasztalatai alapján az Amit a görényekről tudni kell részben. Kihangsúlyozva a lehetséges nehézségeket, és ennek megoldási fortélyait. Görényegészség címszó alatt genetikáról, elsősegélyről, általánosságban a betegségekről, és a görényeket is érintő kórképekről találsz érdekes és hasznos információkat tudományos megközelítésben, de ugyanakkor laikusoknak is érthetően. Kellemes időtöltést kínál Fórumunk is, ahol új emberekkel ismerkedhetsz meg, segítséget kérhetsz, tapasztalatokat és élményeket cserélhetsz velük.

Közösségi oldal háziállatoknak

Közösségi oldal háziállatoknak

Közösségi oldal háziállatoknak! Kutyák, macskák, lovak, papagájok sőt még malacok is! Gyere Te is és oszd meg kedvenced fényképeit, videóit vagy írj webes naplót. Ismerkedj fajtársakkal vagy beszélgess a fórumon, legyél a közösség tagja! Érdekes, vicces fotókhoz készíthetsz képaláírást a szövegelj játékban. Szavazz a legjobb szövegre és képre, hogy gyarapodjon a gyűjteményünk egy újabb vicces képpel.

Magyar Vadászgörény Klub

Magyar Vadászgörény Klub

Pártoló tag lehetsz, ha · egyetértesz a Klub célkitűzéseivel · közreműködsz a Klub céljainak megvalósításában · elfogadod a Klub alapszabályát · kitöltöd a belépési nyilatkozatot · rendszeresen befizeted a tagdíjat · az elnökség hozzájárul a pártoló tagként való felvételedhez · javasolt a klubtagságot pártoló tagként kezdeni Rendes tag lehetsz, ha · egyetértesz a Klub célkitűzéseivel · elfogadod a Klub alapszabályát · aktívan részt veszel a Klub tevékenységében (már a rendes tagság előtt is) · kitöltöd a belépési nyilatkozatot · rendszeresen befizeted a tagdíjat · az elnökség (ajánlások alapján) hozzájárul a rendes tagként való felvételedhez Tiszteletbeli tag lehetsz, ha · fontos, híres, elismert személyiség vagy, aki személyes hírnevét hajlandó felhasználni a Klub célkitűzéseinek érdekében · elfogadod a tiszteletbeli tagságra való felkérést a Klub elnökségétől

Magyar Vadászgörény Klub

Magyar Vadászgörény Klub

A jelentkezésnek különösebb feltétele nincs, egy belépési nyilatkozatot kell kitöltened és befizetned a tagdíjat (3000Ft/év/fő). Ha év közben lépsz be, időarányos tagdíjat kell fizetned. (Ezt két havi egységenként számítjuk, a két hónapra vonatkozó tagdíj mértéke 500 Ft. Tehát ha júniusban lépsz be, már csak 1.500 Ft, míg ha pl. novemberben, akkor 500 Ft tagdíjat kell befizetned.) Ha nem tudod letölteni a belépési nyilatkozatot honlapunkról, átveheted személyesen (pl. Klubnapjainkon, rendezvényeinken) vagy kérésre postázzuk neked! A Klub három különböző tagsági formát különböztet meg: rendes, pártoló és tiszteletbeli tagságot. A tagok közel azonos jogokkal és kötelezettségekkel bírnak. A legfontosabb különbség, hogy egyedül a rendes tagnak van szavazati joga a Klub közgyűlésein, és tisztségviselőnek választható, amennyiben betöltötte a 18. életévét. (A tagság formáiról, a tagok jogairól és kötelezettségeirol az Alapszabály III. fejezetében olvashatsz.)

Tuti menü