Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vadászgörény linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Vadászgörény képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: vadaszgoreny.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 92 db
Advtix cseppek bolha és kullancs ellen

Advtix cseppek bolha és kullancs ellen

A kullancsoknak annyi. A bolháknak kétszerannyi. A szúnyogoknak háromszor. A legyeknek négyszer. Itt az Advantix! Ugyan elég hideg és havas telünk volt az idén, mégis sok helyen találkozhattunk kullancsokkal. Kutyások, állatorvosok egyaránt arról számolnak be, hogy a kullancsok még a hidegben, sőt a térdig érő hóban is aktívak voltak. Most, hogy már egy kicsit melegszik az idő még több kullancsra számíthatunk. Előbújtak és várják áldozataikat. A kullancsok számára a vér alapvető fontosságú táplálék. A nőstények, a hímek és a fiatal fejlődési alakok is vérszívó életmódot folytatnak. A nősténykullancsoknak nagyobb mennyiségű vérre van szükségük elsősorban a petetermeléshez. A kullancsok csípésük során érzéstelenítő és véralvadásgátló tulajdonságú nyálukat fecskendezik be a szúrási csatornába. A nyálmirigyükben lévő kórokozók ekkor jutnak át az egészséges áldozat szervezetébe.

Alapítvány a Budapesti Állatkert

Alapítvány a Budapesti Állatkert

Magunkról Alapítvány a Budapesti Állatkert Élő Gyűjteményének Támogatására néven 1992-ben kezdtük meg működésünket, a nevünkben megfogalmazott cél érdekében. 1999-ben nevünket egyszerűsítettük, új nevünk Alapítvány a Budapesti Állatkertért lett, célunk azonban változatlan maradt; a budapesti állatkert lakóinak takarmányozásának és egészségük megőrzésének támogatása adományozóink segítségével.

Alapítvány a Budapesti Állatkertért

Alapítvány a Budapesti Állatkertért

Magunkról Alapítvány a Budapesti Állatkert Élő Gyűjteményének Támogatására néven 1992-ben kezdtük meg működésünket, a nevünkben megfogalmazott cél érdekében. 1999-ben nevünket egyszerűsítettük, új nevünk Alapítvány a Budapesti Állatkertért lett, célunk azonban változatlan maradt; a budapesti állatkert lakóinak takarmányozásának és egészségük megőrzésének támogatása adományozóink segítségével. A jelképes örökbefogadás egy játékos támogatási formája az állatkertnek, melynek lényege, hogy támogatónk a minimális örökbefogadási összeg fejében egy évre jelképesen nevelőszülője lehet egy általa kiválasztott, nálunk élő állatnak. Erről egy díszes oklevelet kap minden nevelőszülő, valamit átadjuk az örökbefogadott állat életrajzi lapját, mely a legfontosabb ismert adatokat tartalmazza az állatról. Az örökbefogadás alkalmával átadunk egy meghívót is a nevelőszülők évenként esedékes találkozójára, melyen különböző programokkal, meglepetésekkel kedveskedünk támogatóinknak, illetve "szülői értekezleten" is részt vehetnek, örökbefogadott állatuk gondozójánál. Ez a meghívó egyben ingyenes belépőül is szolgál a rendezvény napján az állatkertbe.

Alfa Vadászgörény Farm, panzió és tenyésztői kennel

Alfa Vadászgörény Farm, panzió és tenyésztői kennel

Ha az ember úgy érzi, hogy kellőképpen lökött és mindemellett még óriási felelősségtudattal is rendelkezik, akkor jött el az ideje annak, hogy elgondolkozzon azon, Görény nélkül tényleg lehet élni... - de minek? ! Ez a tudathasadás, bizton jelenthetem, Nálunk bekövetkezett! 2004- óta foglalkozom görényekkel és fejest ugrottam a velük kapcsolatos összes témába. Más tenyésztők, hozzáértő állatorvosok véleményeiből, tapasztalataikból, tanácsaiból táplálkoztunk a sajátunk mellett és fejlesztjük tudásunkat, eme nagy százalékban ismeretlen kisállatok világában! Megszámlálhatatlan bolondozásaikkal, kimeríthetetlen ötleteikkel, egyedülálló felderítő képességükkel egyszerűen nem lehet unatkozni mellettük! Amit el lehet vinni, el lehet dugni, meg lehet szerezni, arra alkalmat, időt és energiát nem sajnálnak: elviszik, eldugják, megszerzik. Amit ki lehet borítani, ahova föl lehet mászni, amit ki lehet nyitni ... - az igekötők sokaságát föl lehetne ide sorolni (fel, le, be, ki, át, meg, el, ide, oda, össze, vissza, szerte, szét, ...)

ALLATELEDELNAGYKER Webáruház

ALLATELEDELNAGYKER Webáruház

ALLATELEDELNAGYKER.HU ? itt mindent megtalálsz ami a szakszerű vadászgörény táplálásához és tartásához szükséges. Vadászgörény felszereléseinket és vadászgörény eledeleinket Európa piacvezető gyártóitól szerezzük be mely egyben garancia is a kiváló minőségre. Vásárold meg nálunk kedvenced tartásához szükséges állateldeleket és felszereléseket, és mi azt hűségpontokkal jutalmazzuk. A megvásárolt állateledeleket és felszereléseket online bankkártyás, PayPal, utánvéttel és banki átutalással is kifizetheted. A megvásárolt állateledeleket és feleszereléseket a Trans-o-Flex futárszolgálat szállÍtja ki hozzád, de választhatsz akár Expressz házhozszállítást is.

Állati webáruház

Állati webáruház

A www.allati.com az ország egyik legnagyobb állateledel webáruháza. Mintegy 6.000 cikk-el foglalkozik. Csak és kizárólag prémium termékekkel forgalmaz , amiket megfizethető áron kínál vásárlóinak. A webáruház több tipusú kedvezményrendszerrel jutalmazza vásárlóit. Több termékcsaládott importál a választék érdekében. Például itt találhatóak RINTI, Miamor,AMORE termékcsaládok. A látogatók szakszerü tájékoztatást kapnak , hiszen a cég munkatársai egytől egyig régóta tenyésztők.

ÁllatMánia - Közösségi oldal állatoknak

ÁllatMánia - Közösségi oldal állatoknak

Az oldalt abból a célból készítettük, hogy közösséget teremtsünk az állatszerető gazdik és kedvenceik között. Legyen ez egy találkahely a kedvenceknek is, akár gazdikeresésről vagy párkeresésről van szó. Szinte bármilyen állatod lehet, pl. kutya, macska, ló, papagáj, nyúl, hörcsög, egér, egyéb rágcsáló, teknős, hal,háziszárnyas, egyéb háziállat vagy éppen pók, ha nincs olyan kategória, csak kérd és készítünk. Nézz körül, csatlakozz, tölts fel képeket, találj ismerősöket, alakíts vagy lépj be klubokba, blogolj, küldj be állattörténeteket. Szólj ismerőseidnek is, hogy Ők is felkerülhessenek és gyere vissza holnap is.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat

Mit kínálok Önnek? Az Állatorvosi Elsősegély-szolgálat egy olyan sürgősségi állatorvosi szolgáltatás, amely elsősorban az esti, éjszakai órákban és hétvégeken vehető igénybe, kizárólag Budapest területén belül. A szolgáltatás fő célja, hogy megfelelő ellátást kaphassanak azok a hirtelen megbetegedett kutyák és macskák, amelyek valamilyen ok miatt nincsenek szállítható állapotban.

Állatorvosi Rendelők Címtára

Állatorvosi Rendelők Címtára

A csirkéknek is kell valami elfoglaltság, hogy ne unatkozzanak! Jön az ősz, ez a legjobb idő arra, hogy gyűjts nekik pár olyan dolgot, amellyel remekül elszórakoznak! Akinek csirkéje van, az általában nem panelban lakik, vagyis bizonyos, hogy kertes házas gazdiról beszélünk. Ahol kert van, ott akad egy-két fa is: ősszel jön a "nemszeretem" meló: a lehullott falevelek összegereblyézése. Eddig mit csináltál ezekkel? Kidobtad? Elégetted? Ne tedd! Gyűjtsd halomba, a csirkék imádnak kapirgálni a kupac tetején. Arra számítanod kell, hogy széttúrják, így a gereblyézés és kupacrendezés mindennapos feladatod lesz. Télen, ha havazik, a tyúkok hajlamosak egész nap az ólban gubbasztani, mert nem szívesen lépnek a hóra. Ha eláll a havazás, szórj az ól bejárata elé egy nagy adag falevelet, így már szívesen kimerészkednek a szabadba.

Hirdetés
Állatorvosok gazdi ajánlással

Állatorvosok gazdi ajánlással

A vadászgörény A vadászgörény - bár elbűvölő és bűbájos - társállatunk lehet, de a vele való foglalatosság időben, anyagiakban és elszántságban magasan felülmúlja a kutyák, macskák, hüllők és kisrágcsálók igényeit. Sokan gondolnak tévesen jellemére, illatára a szólás alapján (,,büdös görény"), valójában azonban ez nem állja meg a helyét. Akik kicsit közelebbről ismerik őket, azok tudják, hogy egy végtelenül játékos ragadozóval állnak szemben, amelyik a "háziasított" jellegénél fogva bűzmirigyét már nem használja védekezésre, azonban a vadon felnövő példányok reflexszerű reakciója - a bűzmirigy kiürítése a számára veszélyesnek ítélt helyzetekben - még mindig működik. (Így fiatal korban, és verekedés során előfordulhat, hogy ha veszélyben érzi magát, akkor használni

Állatpatika Tata Komárom-Esztergom megye Információk

Állatpatika Tata Komárom-Esztergom megye Információk

Állatpatikánk állatgyógyszerek, gyógyhatású készítmények és egyéb kiegészítő termékek (vitaminok, vakcinák, ápolószerek, felszerelések stb.) forgalmazásával foglalkozik. Gondos állattartóknak itt minden kapható, ami az állatok gyógyításához szükséges. Állatpatikánk Komárom-Esztergom megye történelmi városában Tatán található. Állatgyógyászati gyógyszerek, készítmények vakcinák forgalmazása. Állattartáshoz szükséges különböző felszerelések értékesítése. Állateledelek kis állatoknak. Gyógynövény készítmények, vitaminok.

American Ferret Association

American Ferret Association

History In 1987, a small group of ferret owners created a ferret club in Montgomery County, Maryland. As the club expanded, members began to organize ferret shows, "fun match" competitions and educational events. To reflect this growth, a new charter was written in 1990 and the club became the mid-Atlantic Ferret Association. By this time, the domestic ferret had become the third most popular interactive household pet in the USA. People from all over the country were eager to get more information about ferrets. It became apparent that yet another change was required to meet the needs of ferret owners everywhere. The organization adopted a national focus and became the American Ferret Association (AFA) on January 1, 1991. Following this change, AFA was incorporated in the state of Maryland in April 1992 and received 501(c)(3) status in August 1992. AFA has gone through many changes over the years, but we are continuing to expand our services and programs. Our plans include the development of seminars and educational material on ferrets, expanding our ferret show schedule, encouraging continuing education programs.

Angoraferrry

Angoraferrry

Met toch wel verdriet in ons hart laten we van uit de NRF weten dat we de show die gepland stond op 26 september 2009 geannuleerd zal worden. Doordat de show aan het einde van het seizoen gepland was, was het mogelijk om een puppy klasse in te richten. Een klasse die op andere shows niet gehouden kan worden en waar veel animo voor was. Ten nadelen van de tijd waar de show gehouden werd, ontstonden er verhalen over moeder dieren die hierdoor niet mee konden doen in de show omdat ze uit conditie zouden zijn na het hebben van een nest. Voor de meeste mensen is dit logisch en zal ook een keurmeester dit meenemen in de beoordeling van het moederdier. Toch veroorzaakte deze verhalen een argwaan om met moederdieren naar de show te komen.

Bajnok-Vadász Prémgörény Kennel

Bajnok-Vadász Prémgörény Kennel

A BAJNOK Vadász- és Prémgörény Kennelt 2006 tavaszán hoztuk létre, azzal a céllal, hogy valóban minőségi tenyészetet alakítsunk ki, igényes vásárlók részére, valamint, hogy az ember számára társállatnak minél inkább megfelelő görényeket tenyésztsünk, a fajta jelenlegi küllemének megtartásával. Állatainkat nem rácsok mögött tartjuk, lehetőség szerint friss esővízzel, egyéb esetekben szénsavmentes ásványvízzel itatjuk. Nyers, antibiotikumtól mentes szárnyashússal, nyúllal és hallal etetjük őket , kiegészítve (szalmonellamentesített) tojással, mézzel, tőkehalmájjal, kismacskatejjel, ACANA (kizárólag természetes anyagokat tartalmazó) száraztáppal és természetesen vitaminkészítménnyel, mindig tiszták és egészségesek, állatorvos rendszeresen ellenőrzi őket, megfelelő időközönként oltva, féreghajtva és külső élősködők ellen kezelve vannak. Takarításhoz, mosáshoz és mosogatáshoz kizárólag a legjobb minőségű, környezetbarát Amway termékeket használjuk, hogy a görik szervezetét minél kisebb vegyszer-terhelés érje. Tenyészállataink egyben házikedvenceink is.

Black Footed Ferret (angol)

Black Footed Ferret (angol)

The rarest native mammal in the United States, the black-footed ferret is a short-legged, slender-bodied weasel. It measures just 1 1/2 feet (46 cm) nose to tail. This small carnivore once was widely distributed throughout the North American Great Plains from Alberta, Canada, south through the Rocky Mountains to the southwestern United States. The last wild black-footed ferrets were taken into captivity in 1987. Today, the ferrets have been reintroduced to a few limited areas in the state of Wyoming. Natural History The black-footed ferret is a nocturnal prowler whose fate is closely tied to that of the prairie dog. The ferret eats ground squirrels, mice, birds, and insects. It lives in burrows dug by prairie dogs, which also are its primary prey. A colony of prairie dogs 100 to 148 acres in size is necessary to support one ferret. Causes of Endangerment Killing of Prey and Habitat Loss Massive hunting and poisoning campaigns against the prairie dog, its main food source, caused the ferret to decline. Since the pioneers arrived on the Great Plains, ranchers and farmers have conducted an extensive campaign to get rid of prairie dogs, which were considered pests.

Buksi Kisállatfarm

Buksi Kisállatfarm

Szűcs Imre vagyok a Buksi kisállatfarm tulajdonosa. Már gyermek korom óta foglalkozom állatokkal, a kutyával való szorosabb együttműködést 1979-ben kezdtem egy csodálatos német juhász kan kutyával, aki a barátom, sporttársam és tanítómesterem is volt. Fénykorában rengeteg munka kutya versenyen vettünk eredményesen részt. Az első kiképzésvezetői igazolványomat még 1982-ben szereztem, azóta sok tapasztalatot gyűjtöttem a legkisebb fajtától a legnagyobbig. Német juhászkutyákat tenyésztek és tetováló mester vagyok. Nagyon sok kutyát, tenyésztőt, kutyakiképzőt, állatorvost indítottam el, vagy segítettem a céljai elérésében. A Szegedi Magasszálló Keringők, Alföldi Bugák és a Standart Posta galambok tenyésztésével és kiállításával is foglalkozom. Az állatok elhelyezésével, tenyésztésével kapcsolatos szakmai hozzáértésemet a Gyémántkoszorús Mester Tenyésztői cím elérése is bizonyítja. Országos és Fajta Klub kiállításokon évek óta rendszeresen bírálok.

Cascade Ferret Network

Cascade Ferret Network

The Cascade Ferret Network: Who We Are... The Cascade Ferret Network (CFN), a 501(C)(3) tax exempt corporation, is different from traditional ferret shelters: instead of housing the ferrets in a single place, the CFN depends upon a network of qualified foster homes, each of which cares for only a few ferrets at a time. This network approach to sheltering ensures our foster ferrets the same care we give our pet ferrets: play time outside the cage each day, lots of human interaction every day, food, water, and well being checked daily and a complete cage cleaning each week. The primary vet care for CFN is provided by Dr Katrina Ramsell, Northwest Exotic Pet Vet (503-646-6101), receiving patients at Beaverton Pet Clinic. The Cascade Ferret Network is dedicated to upholding high standards of animal care, and professional shelter policies and practices for the domestic ferret. These policies include the following: working with and caring for each ferret until it is ready to be adopted into the proper home, neutering all ferrets before placement, never breeding shelter animals, forbidding any member of the foster network to breed ferrets.

Tuti menü