Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéni oldalak képes leírás - Vadászgörény.tlap.hu
részletek »

Egyéni oldalak - Vadászgörény.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vadaszgoreny.tlap.hu » Egyéni oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fekete Gabriella

Fekete Gabriella

Üdvözlünk a görények világában! Bízunk benne, hogy honlapunkon megtalálod amit keresel: göriőrült barátokat, képeket és hasznos információkat. Regisztráció után minden egyes görényednek saját oldalt készíthetsz, galériákat kapcsolhatsz hozzájuk, sőt, mások véleményét is fogadhatod, mint ahogy Te is kommentálhatsz bármit és bárkit. Fórumunk segítségével mindig naprakész lehetsz és még privát üzeneteket is küldhetsz, fogadhatsz. Ne habozz hát, csatlakozz hozzánk!

Lin oldala

Lin oldala

Szia, a nevem Jacquelin, de szólíts csak Lini-nek, tegeződünk ? Jó, akkor megharaplak picit és kezdhetjük az ismerkedést ;) 2003 május 5.-én születtem egy népes vadászgörény családba. Vadas színű kislány vagyok - ez nálunk az ősi nemzeti szín. Elméletileg ragadozónak kéne lennem, de a hús helyett a krumplit preferálom. Szeretem még a göritápot, a cicatejet (laktóz mentes tej cicáknak). A sört, a teát és a csokit is szeretem, de ezeket sajnos nem fogyaszthatom, így kénytelen vagyok időnként csenés útján hozzájuk jutni. Mint minden görénynek hobbim a gyüjtögetés, kedvenc tároló helyem a kád alatti terület. Ne is próbálj oda bejutni! A vadászgörények nagyon bohókás lények (az emberekről ez nem mindig mondható el) szóval nem lehet melletem(ünk) szomorkodni. Említettem már, hogy megharaplak? Igen? Akkor most puszit kapsz ha már eddig elolvastad... (de ezért minimum egy jutifalat jár nekem).

Minden ami Görény

Minden ami Görény

Üdvözlünk a görények világában! Bízunk benne, hogy honlapunkon megtalálod amit keresel: göriőrült barátokat, képeket és hasznos információkat. Regisztráció után minden egyes görényednek saját oldalt készíthetsz, galériákat kapcsolhatsz hozzájuk, sőt, mások véleményét is fogadhatod, mint ahogy Te is kommentálhatsz bármit és bárkit. Fórumunk segítségével mindig naprakész lehetsz és még privát üzeneteket is küldhetsz, fogadhatsz. Ne habozz hát, csatlakozz hozzánk! A vadászgörény Egyre népszerűbb a vadászgörény - mint hobbi állat - tartása, ám egy görény megvásárlásával, 8-10 évre választunk magunk mellé társat. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani. TARTÁS: Egy vadászgörény tartásához ajánlott ketrecet beszerezni, ahova a lakás és saját épsége érdekében el tudjuk zárni. Egy görény számára megfelelő ketrecnek legalább 1 m2 járófelülete van, úgy, hogy kényelmesen két lábra tudjon benne állni és a lehető legkevesebbet tartózkodjon benne. Etető- itató tállal, almos tállal, búvó ládával, játékokkal, alvós ronggyal, függőággyal felszerelt. Forgácsot tilos a görény alá tenni! Nagy szabaduló művészek, ezért a ketrec ajtaját erősítsük meg egy karabinerrel is.

Minőségi Fotóbank, képek és fotók - fotkyfoto.hu

Minőségi Fotóbank, képek és fotók - fotkyfoto.hu

Üdvözöljük a Fotky&oto fotóalbumban A Fotky-Foto.hu Fotóalbum jó minőségű royalty free licenciás fényképeket kínál. Olcsó,legális fényképek, kereskedelmi és magán célra remek áron! Fotky-Foto.hu Fotóalbum - képek, fényképek, fotók, illusztrációk, vektoros grafikák az egész világról az Ön reklámjához, hirdetéséhez, honlapjára és nyomtatásra. Képek grafikus munkához, reklám ügynökségeknek, magazinokba és médiába. Fényképek milliói a legjobb áron. Válassza ki a fényképet és kényelmesen online töltse le garanciával, könnyen. Így a kép pár percen belül az Öné lehet!

Természetvédelmi, állatvédelmi És solymász oldal

Természetvédelmi, állatvédelmi És solymász oldal

Én már elhatároztam hogy eszt szeretném csinálni de adig nem amig nincsen meg a vadászvizsgám mert ugye ez is vadászatnak minösül és amig nincsen meg adig törvénybe ütközik. Meg a vadászvizsgát ki kell egésziteni egy solymász vizsgával is, ami külön megy a madár tartása és a madáral való vadászat. Az utóbihoz meg kell két év egy mester mellet. Idén már melesz a vadászvizsgám mert a ahova járok suliba ott nekünk kötelező. Ugyhogy én bele szeretnék vágni majd. Köszönöm a lehetöséget és ha tudok feltétlen elmegyek oktoberben vagy valamikor ... Nyugat Nílusi láz vírusának az eddig ismert lefutása, kezelése: Tünetek (heveny lefutás esetén) A madár első nap nem eszik, egyéb tünetet nem mutat kezdetben, majd a nap végére egyensúlyzavar, mozgásában bizonytalanságot lehet feltételezn, elsősorban a röptében és beülési kézségében. Éhségérzetet mutat, a táplálékot elveszi, de csak aprókat csipeget belőle, azt is eldobja, mintha nem ízlene neki, vagy nehezére esne nagyobb falat letépése. Minden esetben az evést próbálva, erős emésztőnedv elválasztás az orrnyíláson keresztül, melyet folyamatosan rázogat, úgy tűnhet emiatt dobálja el az apró falatokat. Ha vesz magához még élelmet, elsősorban ...

Tuti menü