Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb linkek képes leírás - Vadászgörény.tlap.hu
részletek »

Egyéb linkek - Vadászgörény.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vadaszgoreny.tlap.hu » Egyéb linkek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Alapítvány a Budapesti Állatkertért

Alapítvány a Budapesti Állatkertért

Magunkról Alapítvány a Budapesti Állatkert Élő Gyűjteményének Támogatására néven 1992-ben kezdtük meg működésünket, a nevünkben megfogalmazott cél érdekében. 1999-ben nevünket egyszerűsítettük, új nevünk Alapítvány a Budapesti Állatkertért lett, célunk azonban változatlan maradt; a budapesti állatkert lakóinak takarmányozásának és egészségük megőrzésének támogatása adományozóink segítségével. A jelképes örökbefogadás egy játékos támogatási formája az állatkertnek, melynek lényege, hogy támogatónk a minimális örökbefogadási összeg fejében egy évre jelképesen nevelőszülője lehet egy általa kiválasztott, nálunk élő állatnak. Erről egy díszes oklevelet kap minden nevelőszülő, valamit átadjuk az örökbefogadott állat életrajzi lapját, mely a legfontosabb ismert adatokat tartalmazza az állatról. Az örökbefogadás alkalmával átadunk egy meghívót is a nevelőszülők évenként esedékes találkozójára, melyen különböző programokkal, meglepetésekkel kedveskedünk támogatóinknak, illetve "szülői értekezleten" is részt vehetnek, örökbefogadott állatuk gondozójánál. Ez a meghívó egyben ingyenes belépőül is szolgál a rendezvény napján az állatkertbe.

ÁllatMánia - Közösségi oldal állatoknak

ÁllatMánia - Közösségi oldal állatoknak

Az oldalt abból a célból készítettük, hogy közösséget teremtsünk az állatszerető gazdik és kedvenceik között. Legyen ez egy találkahely a kedvenceknek is, akár gazdikeresésről vagy párkeresésről van szó. Szinte bármilyen állatod lehet, pl. kutya, macska, ló, papagáj, nyúl, hörcsög, egér, egyéb rágcsáló, teknős, hal,háziszárnyas, egyéb háziállat vagy éppen pók, ha nincs olyan kategória, csak kérd és készítünk. Nézz körül, csatlakozz, tölts fel képeket, találj ismerősöket, alakíts vagy lépj be klubokba, blogolj, küldj be állattörténeteket. Szólj ismerőseidnek is, hogy Ők is felkerülhessenek és gyere vissza holnap is.

Fekete Gabriella

Fekete Gabriella

Üdvözlünk a görények világában! Bízunk benne, hogy honlapunkon megtalálod amit keresel: göriőrült barátokat, képeket és hasznos információkat. Regisztráció után minden egyes görényednek saját oldalt készíthetsz, galériákat kapcsolhatsz hozzájuk, sőt, mások véleményét is fogadhatod, mint ahogy Te is kommentálhatsz bármit és bárkit. Fórumunk segítségével mindig naprakész lehetsz és még privát üzeneteket is küldhetsz, fogadhatsz. Ne habozz hát, csatlakozz hozzánk!

Görcs

Görcs

Minden állatot lehet tanítani, több kevesebb sikerrel. A vadászgörények okos állatok, érdemes idomításukra időt szánni. Kétfajta módszer létezik: jutalmazás vagy fenyítés. Legfontosabb dolog a következetesség. Hogyan várnánk el egy állattól, hogy tudja mit tegyen, amikor ugyanazon szituációban mi magunk másként reagálunk, s mindig már és mást várunk el tőle. Nem ér az egész nevelési rendszerünk semmit, amennyiben az egyik nap megszidjuk, másik nap ugyanazért nem, hiszen, szegény, ma rossz napja van! Tegnap már úgyis megtanítottuk neki! felkiáltással nem teszünk semmit. Második lépés az állat figyelmének felkeltése. Mindenki tudja, hogy egy állatot sem lehet úgy fegyelmezni, ha nem figyel oda, nem hallja, amit mondunk. Úgy kell játszani egy görivel, hogy figyeljen ránk. Ha rosszat tesz, azonnal büntessük meg, mert 10 perc múlva már nem fogja tudni, hogy miért is kapott. Mindig az értelmi képességeinek megfelelően fogalmazzunk. Azaz rövid szavakkal, nem kacifántos körmondatokkal.

Görény és nyest befogás

Görény és nyest befogás

Cégünk vállalja kártevő emlősök befogását, területről való eltávolítását. Nem mérgezzük az állatokat, élvefogó ketreccel fogjuk be őket, majd elvisszük az ingatlanáról. Elsősorban patkány, görény, nyest befogásával foglalkozunk. Ne várja meg amíg a görény és nyest elpusztítja a fészkelő madarait, elviszi a tyúkjait. Várjuk hívását.

Most Apróhirdető

Most Apróhirdető

Ajándékok, dísztárgyak, autó, motorok, egyéb járművek, állatok egyébb állatok, kutyák, macskák, lovak, állás - diákmunka - távmunka, állás - munka, budapesi intgatlan eladó vagy kiadó, baba és mama, bútor és lakberendezés, család és szabadidő, egészség és szépségápolás, egyéb, elektronikai cikkek, gépek, szerszámok. Stb. Írjuk be a pontos email címet, üzenet szövegét. Hirdetés címe jobb oldalt és az ára bal oldal lesz látható. Érvényessége 1 héttől 4 hétig lehet. Válaszuk ki a nekünk megfelelőt. Majd a feladó, megye, város, cím, telefon, honlap, ára, pénzneme. A felhasználási feltételeket elolvassuk és el tudomásul vesszük, elfogadjuk. A emailünkre érkezik egy megerősítés és rákattintva élesítjük a hirdetést.

Noé Állatotthon Alapítvány

Noé Állatotthon Alapítvány

Budapest legnagyobb állatotthonaként 1992 óta végezzük a bajba jutott, megkínzott, balesetet szenvedett állatok mentését. Három és fél hektáros állatmenhelyünk jelenleg közel hatszáz kutya, cica, malac, kecske, juh, emu, nyuszi, tengerimalac, csirke, kacsa, liba, páva, vaddisznó, mosómedve, borz, ló, póni, őz, szarvas, díszmadár, galamb, varjú, egerészölyv, teknős, nyest és szarvasmarha átmeneti, vagy - sok esetben - végleges otthona. A kezdetektől napjainkig A Noé Állatotthon Alapítvány Budapest máig legnagyobb állatmenhelye 1992 óta mûködik saját anyagi erőforrásainkból, és csak 2000-ben alakult alapítvánnyá, de azóta is normatív állami támogatás nélkül, önerőből tartja fent magát és látja el két-, három- és négylábú védenceit. Az állatotthont két lelkes fiatal, Zoli és Hédi hozta létre. ők ketten a 90-es évek elején megálmodtak egy olyan világot, ahol minden állatnak joga van az élethez és minden állat kaphat egy második esélyt, legyen az kidobott kutya vagy levesbe való kakas. Évek alatt összespóroltak egy telekre valót, majd elkezdték befogadni a hontalan, bajba jutott állatokat, akik egyre csak jöttek és jöttek, végül már több százan voltak.

Petpoint

Petpoint

Miről szól a Petpoint? A Petpoint.hu egy interaktív közösségi oldal, amely lehetővé teszi: hogy regisztrálja kedvencét és megtalálja az ismerőseit kapcsolatháló kialakulását az állattartók között a kommunikációt, információcserét érdekes fórumok inditását és olvasását apróhirdetések feladását (ezen belül állat társkereső funkció található) Sőt Magyarországon eddig teljesen egyedülálló szolgáltatással áll elő: a gazdi társkereső, állattulajdonosok számára biztosít társkereső rendszert, melyen keresztül a hasonló érdeklődésű emberek társat találhatnak maguknak és állataiknak egyaránt. Ezen kívül számos hasznos információt nyújt az állattartáshoz szorosan kapcsolódó szolgáltatásokról (pl. állatpatikák, állatorvosi rendelők, állateledel boltok, kutya- és macskakozmetikusok, állatmenhelyek, állatpanziók, állatmentők). Összefoglalja mindazt, amire egy állattartónak és kedvencének szüksége lehet.

Tuti menü