Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állatorvosok képes leírás - Vadászgörény.tlap.hu
részletek »

Állatorvosok - Vadászgörény.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vadaszgoreny.tlap.hu » Állatorvosok
Keresés
Találatok száma - 14 db
Állatorvosi Elsősegély-szolgálat

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat

Mit kínálok Önnek? Az Állatorvosi Elsősegély-szolgálat egy olyan sürgősségi állatorvosi szolgáltatás, amely elsősorban az esti, éjszakai órákban és hétvégeken vehető igénybe, kizárólag Budapest területén belül. A szolgáltatás fő célja, hogy megfelelő ellátást kaphassanak azok a hirtelen megbetegedett kutyák és macskák, amelyek valamilyen ok miatt nincsenek szállítható állapotban.

Állatorvosi Rendelők Címtára

Állatorvosi Rendelők Címtára

A csirkéknek is kell valami elfoglaltság, hogy ne unatkozzanak! Jön az ősz, ez a legjobb idő arra, hogy gyűjts nekik pár olyan dolgot, amellyel remekül elszórakoznak! Akinek csirkéje van, az általában nem panelban lakik, vagyis bizonyos, hogy kertes házas gazdiról beszélünk. Ahol kert van, ott akad egy-két fa is: ősszel jön a "nemszeretem" meló: a lehullott falevelek összegereblyézése. Eddig mit csináltál ezekkel? Kidobtad? Elégetted? Ne tedd! Gyűjtsd halomba, a csirkék imádnak kapirgálni a kupac tetején. Arra számítanod kell, hogy széttúrják, így a gereblyézés és kupacrendezés mindennapos feladatod lesz. Télen, ha havazik, a tyúkok hajlamosak egész nap az ólban gubbasztani, mert nem szívesen lépnek a hóra. Ha eláll a havazás, szórj az ól bejárata elé egy nagy adag falevelet, így már szívesen kimerészkednek a szabadba.

Állatorvosok gazdi ajánlással

Állatorvosok gazdi ajánlással

A vadászgörény A vadászgörény - bár elbűvölő és bűbájos - társállatunk lehet, de a vele való foglalatosság időben, anyagiakban és elszántságban magasan felülmúlja a kutyák, macskák, hüllők és kisrágcsálók igényeit. Sokan gondolnak tévesen jellemére, illatára a szólás alapján (,,büdös görény"), valójában azonban ez nem állja meg a helyét. Akik kicsit közelebbről ismerik őket, azok tudják, hogy egy végtelenül játékos ragadozóval állnak szemben, amelyik a "háziasított" jellegénél fogva bűzmirigyét már nem használja védekezésre, azonban a vadon felnövő példányok reflexszerű reakciója - a bűzmirigy kiürítése a számára veszélyesnek ítélt helyzetekben - még mindig működik. (Így fiatal korban, és verekedés során előfordulhat, hogy ha veszélyben érzi magát, akkor használni

Állatpatika Tata Komárom-Esztergom megye Információk

Állatpatika Tata Komárom-Esztergom megye Információk

Állatpatikánk állatgyógyszerek, gyógyhatású készítmények és egyéb kiegészítő termékek (vitaminok, vakcinák, ápolószerek, felszerelések stb.) forgalmazásával foglalkozik. Gondos állattartóknak itt minden kapható, ami az állatok gyógyításához szükséges. Állatpatikánk Komárom-Esztergom megye történelmi városában Tatán található. Állatgyógyászati gyógyszerek, készítmények vakcinák forgalmazása. Állattartáshoz szükséges különböző felszerelések értékesítése. Állateledelek kis állatoknak. Gyógynövény készítmények, vitaminok.

Dr. Takács Györgyi

Dr. Takács Györgyi

homeopata állatorvos állathigiénikus, toxikológus szakállatorvos Szakterületek: HOMEOPÁTIA akupunktúra viselkedéster ápia hagyományos állatorvosi ambuláns ellátás védőoltások A rendelés helye és ideje: SanaVet állatorvosi rendelő 1076 Budapest, Garay u. 21. fszt. 1. Hétfőn, szerdán és pénteken: 17-19 óráig

Etyeki Kisállatrendelő

Etyeki Kisállatrendelő

Szolgáltatásaink: Gyógyító és megelőző beavatkozások veszettség és egyéb védőoltások kutyák, macskák, nyulak, vadászgörények részére belgyógyászati, sebészeti, szülészeti kivizsgálás, kezelés, műtétek, Teljes laboratóriumi háttér ( vérvizsgálatok, bőrkaparék, cytológia, szöv ettan, stb.), Ivartalanítások, baleseti sebészet, plasztikai, szemészeti műtétek, ultrahangos fogkőeltávolítás, mikrochip beültetés, állatútlevél kiállítás, időpont egyeztetés után bizonyos beavatkozásokat otthonában is elvégzünk, műtét után kedvencét hazaadjuk, kérésére értemegyünk, hazaszállítjuk ... Rendel: Dr.Fux Attila 06-70-252-3483, Rendelési idő: Hétfő: 16-19, Kedd:8-10, Szerda:8-10, Csütörtök:16-19, Péntek:8-10 és 15-17, Szombat: telefonos egyeztetés alapján, Vasárnap:telefonos egyeztetés alapján. Rendelési időn kívül, telefonos egyeztetést követően a rendelőben, vagy háznál szintén vállalom kedvencének kezelését, védőoltását. Ezen kívül Budapesten a Kútvölgyi Állatgyógyászati Centrumban is várom továbbra a kedves tulajdonosokat és kedvenceiket! Itt Röntgendiagnosztika is működik! 1125. Budapest, Hadik András u. 8.

Graf Doktor Állatorvosi Rendelője

Graf Doktor Állatorvosi Rendelője

Kedvenced egészségére hoztuk létre ezt az internetes állatpatikát, amellyel két fontos célunk és elképzelésünk valósul meg. Egyrészt a több, mint húsz éves állatorvosi tapasztalataink alapján - 'az egértol az elefántig'- kérdéseidre tanáccsal szeretnénk szolgálni, másrészt kedvenced hosszú, egészséges életéhez gyógyszereket, táplálékokat, vitaminokat és egyéb kiegészítőket érhetsz el kényelmesen. A Fórum jelentős szerepet tölt be oldalunkon, mivel az állatorvosi és állattartással összefüggő kérdéseidet itt teheted fel és itt adunk rá választ, valamint bármilyen termékkel vagy az oldallal kapcsolatos észrevételeidet is itt fogadjuk. A leggyakrabban felmerülő témákat a Gyakori Kérdések mezőben kategóriákra bontva összegyűjtjük, hogy bármikor hamar elérhesd.

Kútvölgyi Állatgyógyászati Centrum

Kútvölgyi Állatgyógyászati Centrum

Szolgáltatásaink: gyógyító és megelőző beavatkozások, belgyógyászati ellátás, védőoltások, teljes körű laboratóriumi háttér( vérvizsgálatok, aspirációs cytológia, bőrkaparék vizsgálat, hormonszint meghatározások, stb.) sebészeti ellátás, műtétek, ivartalanítások és egyéb szülészeti műtétek, ultrahangos fogkő eltávolítás, állatútlevél, mikrochip beültetés, Bolha és kullancsirtószerek, féregtelenítők, vitaminok széles választékban kaphatók, ROYAL CANIN diétás gyógytápok és normáltápok kaphatók, rendelhetők, Időpont egyeztetés után bizonyos beavatkozásokat otthonában is elvégzünk, Műtét után kedvencét hazaadjuk, kérésére értemegyünk, hazaszállítjuk ...

Magyar Vadászgörény Klub állatorvosok

Magyar Vadászgörény Klub állatorvosok

A görények jogai A vadászgörénynek joga van élni. Ha az eutanázia az egyedüli morális és etikai lehetőség, méltósággal, könyörületesen és fájdalommentesen kell elvégezni. A vadászgörénynek joga van szakértő állatorvosi felügyeletre és kezelésekre csakúgy, mint a betegségeket megelőző kezelésekre, mint például a veszettség, és a szopornyica védőoltása. A vadászgörénynek joga van a tiszta vízhez, a tápláló eledelhez és ezek higiénikus tálalásához. A vadászgörénynek joga van tiszta és ingergazdag környezetben élni, ahol kiélheti intelligenciáját és kíváncsiságát. A vadászgörénynek joga van a pozitív fizikai kontaktusra mind emberekkel, mind más görényekkel. A vadászgörénynek joga van a napi testgyakorláshoz és környezete felfedezéséhez. A vadászgörénynek joga van nem kutyának és nem macskának, hanem vadászgörénynek lenni. A vadászgörénynek joga van biztonságos és stresszmentes környezetben élni, ahol lehetősége van arra, hogy elbújjon, amikor alszik. A vadászgörénynek joga van biztonságos, morális és etikus szaporodáshoz, a kölyköknek pedig ahhoz, hogy velük is etikusan és morálisan bánjanak. A vadászgörénynek joga van bűntetés és megtorlás nélkül megvédeni magát, amikor fél valamitől

Hirdetés
Petpatika

Petpatika

Célállat: görény, tengerimalac, aranyhörcsög, nyúl, egér, patkány, valamint kígyók és gyíkok. Javallat: különböző, elsősorban külső (rüh, atka, kullancs), de belső paraziták (orsó-, hajszálféreg, stb.) okozta fertőzések, nevezetesen testfolyadékkal táplálkozó parazita fajok elleni kezelésre. Alkalmazás módja: spot on. Az állatok bőrére kell cseppenteni a készítményt. A kezelést időről-időre meg kell ismételni az újrafertőződés és az ectoparazita peték kelési ütemének függvényében. A külső élősködők petéit a szer nem öli el. Egyes esetekben a készítmény közvetlenül szájba cseppenthető, vagy ivóvízben elkeverve ill. spray-ként is alkalmazható. Görény: fül rühösség (Otodectes cynotis) esetén a külső hallójárat megtisztítása után fülenként 2-2 cseppet becsepegtetünk, majd az eljárást 3 naponként meg kell ismételni 2-4 alkalommal. Bőr ill. lábvég rühösség (Sarcoptes scabiei) esetén a pörkök eltávolítása után, 5 csepp/ttkg dózisban a szőr széthúzása után a bőrre csepegtetjük, majd két hét múlva megismételjük a kezelést. Egyéb belső élősködő elleni kezelés esetén 5 csepp 1(mg)/ttkg dózist kell alkalmazni, majd a kezelést 14 nap múlva megismételni.

Reménység Alternatív Állatgyógyászati Szakrendelő

Reménység Alternatív Állatgyógyászati Szakrendelő

Alkalmazása az állatgyógyászatban egységes elvek alapján hatásos és sikeres, mivel önálló diagnosztikai és terápiás módszerként működik. A gyógyászati elveket még az ógörög orvosok /Empedokles és Hippokrates/ fogalmazták meg, amely a hasonlóság szabályát teszik a gyógyításban követendővé: hasonló a hasonlóval gyógyíttassék. A gyakorlati alkalmazásban leginkább feltűnő a gyógyszerkincs, hiszen a szerek természetes ásványi, növényi és állati eredetűek. Ezek az anyagok bármelyike okozhat betegségtüneteket az adagolt mennyiség és gyakoriság függvényében, így tehát minden anyag nagyléptékű dinamizált, azaz potencírozott higítása felhasználható a gyógyításban. A védőoltások alkalmazása is a hasonlóság természeti törvényén alapul -legyengített kórokozók váltják ki az immunreakciót.

Szent Bernát Kisállat-ambulancia

Szent Bernát Kisállat-ambulancia

A Szent Bernát Pestimrei Kisállat-ambulancia 1992. májusában nyílt meg jelenlegi működési helyén, ezzel a legrégebbi magánállatorvosi rendelők közé tartozik Budapesten. A kezdeti délelőtti és délutáni rendelési idő jelentősen kibővült, egész napossá vált. Az elmúlt évek a folyamatos fejlesztés jegyében teltek, mind az alapterület nagyságát, mind a szolgáltatások körét tekintve.

Újpest-Vet Állatorvosi Rendelő

Újpest-Vet Állatorvosi Rendelő

Újpest központjában, közvetlenül a Semsey park mellett található az Újpest-vet állatorvosi rendelő melyet 2004-ben azzal a szándékkal nyitottuk, hogy teljes körű állatgyógyászati illetve állatkozmetikai ellátást nyújtson házikedvenceik részére. Jól felszerelt rendelőnkben az ambuláns alapvizsgálatokon és ellátáson kívül műszeres szakvizsgálatokkal ( röntgen, ultrahang), belgyógyászati, sebészeti, szemészeti, szülészeti szakellátással, laboratóriumi szűrővizsgálatokkal állunk rendelkezésükre.Korszerű műtőnkben nagy gyakorlattal végzünk sebészeti és ivarszervi beavatkozásokat. Egyénre szabott tenyésztői programok segítségével tenyésztők munkáját is segíteni tudjuk. Dietetikai és állatorvosi tanácsadásunk díjmentesen igénybevehető. Rendelőnkben Eukanuba, Hill?s, Royal Canin és Trovet tápok, gyógytápok, vitaminok és táplálékkiegészítők, gyógyszerek, parazita ellenes szerek, gyógyászati segédeszközök széles választékával várjuk a gazdikat. Szeretettel várjuk kedvencével ONKOLÓGIAI és BŐRGYÓGYÁSZATI szakrendelésünkön. Célunk a magas színvonalú és teljes körű szolgáltatás nyújtása.

Viadukt Állatgyógyászati Centrum-Biatorbágy

Viadukt Állatgyógyászati Centrum-Biatorbágy

Állatorvosi Rendelő,Állatpatika,Álleteledel és Felszerelés Szaküzlet Rendel: Dr.Fux Attila állatorvos Teljeskörű állatorvosi szolgáltatás( sebészet, szülészet, belgyógyászat, röntgen, ultrahangviszgálatok, allergiavizsgálatok, onkológia, stb.) Kisállatok( kutya, macska, vadászgörény, nyúl, hörcsög, egyéb kisrágcsálók )gyógykezelése, egészségügyi megelőzése.

Tuti menü