Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Shopok képes leírás - Vadászgörény.tlap.hu
részletek »

Shopok - Vadászgörény.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vadaszgoreny.tlap.hu » Shopok
Keresés
Találatok száma - 8 db
ALLATELEDELNAGYKER Webáruház

ALLATELEDELNAGYKER Webáruház

ALLATELEDELNAGYKER.HU ? itt mindent megtalálsz ami a szakszerű vadászgörény táplálásához és tartásához szükséges. Vadászgörény felszereléseinket és vadászgörény eledeleinket Európa piacvezető gyártóitól szerezzük be mely egyben garancia is a kiváló minőségre. Vásárold meg nálunk kedvenced tartásához szükséges állateldeleket és felszereléseket, és mi azt hűségpontokkal jutalmazzuk. A megvásárolt állateledeleket és felszereléseket online bankkártyás, PayPal, utánvéttel és banki átutalással is kifizetheted. A megvásárolt állateledeleket és feleszereléseket a Trans-o-Flex futárszolgálat szállÍtja ki hozzád, de választhatsz akár Expressz házhozszállítást is.

Állati webáruház

Állati webáruház

A www.allati.com az ország egyik legnagyobb állateledel webáruháza. Mintegy 6.000 cikk-el foglalkozik. Csak és kizárólag prémium termékekkel forgalmaz , amiket megfizethető áron kínál vásárlóinak. A webáruház több tipusú kedvezményrendszerrel jutalmazza vásárlóit. Több termékcsaládott importál a választék érdekében. Például itt találhatóak RINTI, Miamor,AMORE termékcsaládok. A látogatók szakszerü tájékoztatást kapnak , hiszen a cég munkatársai egytől egyig régóta tenyésztők.

Buksi Kisállatfarm

Buksi Kisállatfarm

Szűcs Imre vagyok a Buksi kisállatfarm tulajdonosa. Már gyermek korom óta foglalkozom állatokkal, a kutyával való szorosabb együttműködést 1979-ben kezdtem egy csodálatos német juhász kan kutyával, aki a barátom, sporttársam és tanítómesterem is volt. Fénykorában rengeteg munka kutya versenyen vettünk eredményesen részt. Az első kiképzésvezetői igazolványomat még 1982-ben szereztem, azóta sok tapasztalatot gyűjtöttem a legkisebb fajtától a legnagyobbig. Német juhászkutyákat tenyésztek és tetováló mester vagyok. Nagyon sok kutyát, tenyésztőt, kutyakiképzőt, állatorvost indítottam el, vagy segítettem a céljai elérésében. A Szegedi Magasszálló Keringők, Alföldi Bugák és a Standart Posta galambok tenyésztésével és kiállításával is foglalkozom. Az állatok elhelyezésével, tenyésztésével kapcsolatos szakmai hozzáértésemet a Gyémántkoszorús Mester Tenyésztői cím elérése is bizonyítja. Országos és Fajta Klub kiállításokon évek óta rendszeresen bírálok.

HEMA Magyarország Kft.

HEMA Magyarország Kft.

EGÉSZSÉGES GYÓGYKÉSZÍTMÉNYEKET, GYÓGYSZEREKET AZ ÁLLATOKNAK, Célkitűzésünk, az általunk forgalmazott természetbarát készítményekkel mindenki számára elérhetővé tegyük az egészséget. Mindezt a korszerű állattakarmányozáson keresztül, annak támogatásával szeretnénk elérni. Gazdasági haszonállatainknál az intenzív termelési rendszerek és a káros környezeti hatások fokozott terhet rónak az állatállományra. Az ily módon megnövekedett vitamin- és nyomelem-szükségletet a különféle tápok, takarmányok önmagukban nem képesek maradéktalanul kielégíteni. Amennyiben, mindez korszerűtlen, vagy hibás tartástechnológiával párosul, az immunrendszer legyengül, az állat megbetegszik, hozama romlik. Az agrárágazat jelenlegi recessziójában fontos a korszerű és hatékony termelés, mely egészséges és ellenálló állomány nélkül nehezen képzelhető el. Szintén nem elhanyagolandó, hogy a gazdasági haszonállatok és termékeik valamilyen formában emberi táplálékként hasznosulnak, ügyelni kell arra, hogy szervezetük semmiféle, a termelés során alkalmazott hozamfokozó, vagy gyógykezelésükhöz használt gyógyszer, antibiotikum maradványokat ne tartalmazzon.

Nostrofuretti Vadászgörény Kennel - kiegészítők

Nostrofuretti Vadászgörény Kennel - kiegészítők

Göritartás nagy felelösséggel jár!!! -A vadászgörik napi szinten sok-sok törödést igényelnek,tehát rendelkezz kellö szabadidövel,vásárlás ne legyen pillnatnyi 'fellángolás'!Mivel egy göri 8-10 évig is élhet igy hosszú távra kell berendezkedned! Amennyiben,elnyertük tetszésedet,és úgy döntöttél hogy Tölünk szeretnéd kiválasztani leendö kedvenckédet,kérlek figyelmesen olvasd el ezeket a pontokat,tájékoztatókat és feltételeket az elöjegyzés menetéröl! (Bövebb és részletesebb tájékoztatóra személyesen kerül sor)

Petpatika

Petpatika

Kedves Állatbarát! Kedvenced egészségére hoztuk létre ezt az internetes állatpatikát, amellyel két fontos célunk és elképzelésünk valósul meg. Egyrészt a több, mint húsz éves állatorvosi tapasztalataink alapján - "az egértől az elefántig"- kérdéseidre tanáccsal szeretnénk szolgálni, másrészt kedvenced hosszú, egészséges életéhez gyógyszereket, táplálékokat, vitaminokat és egyéb kiegészítőket érhetsz el kényelmesen. A Fórum jelentős szerepet tölt be oldalunkon, mivel az állatorvosi és állattartással összefüggő kérdéseidet itt teheted fel és itt adunk rá választ, valamint bármilyen termékkel vagy az oldallal kapcsolatos észrevételeidet is itt fogadjuk. A leggyakrabban felmerülő témákat a Gyakori Kérdések mezőben kategóriákra bontva összegyűjtjük, hogy bármikor hamar elérhesd. Kellemes böngészést kívánunk ... Kedvenced egészségére!

Vadászgörényes könyvek

Vadászgörényes könyvek

Az oldalon a Könyv-könyvek.hu könyváruház vadászgörénnyel kapcsolatos könyveit tekinthetők és vásárolhatók meg, úgymint Szentesi Gyöngyi Egy vadászgörény naplója című humoros alkotása vagy mint Lutz Bartuschek vadászgörény-tartással kapcsolatos hasznos könyve, amely a Kisállataink sorozat része. Ezt a könyvet akár 48 órán belül kézhez kaphatják a vásárlók.

Vadászgörényes Pólók

Vadászgörényes Pólók

Görényes pólók és pulóverek LIMITÁLT számban eladóak görényes pólók és pulóverek! A pólók jó minőségűek, a minta szitázással kerül rá, így extra tartós! A minőség megőrzése érdekében a pólókat a legalacsonyabb hőfokon kell mosni, és kifordítva vasalni. Öt, vagy több termék vásárlása esetén + egy pólót lehet ajándékként választani! Pulóvereket előre kell rendelni. A pólók és pulóverek színét előre meg lehet választani! Egyenlőre 2 féle mintával készülnek, de Karácsony előtt új minta is várható!!!

Tuti menü